Stubfræsning

Vi fræser med en FSI D30 Track stubfræser

Kontakt os HER for et tilbud på dit næste projekt

Stubfræsning i hele Østjylland & Midtjylland

Hos Billig Stubfræsning udfører vi alle former for stubfræsning og rodfræsning.  Vores stubfræser kan fræse mange forskellige typer af stubbe og rødder, så har du fældet et træ, hæk eller bambus og ikke ønsker at se på de tilbageværende rødder eller stubbe, så hjælper Billig Stubfræsning gerne! Det kræver kun ca. 80 cm i ledig passage til haven. Stubben nedfræses til 15-20 cm under niveau. Der kan fræses længere ned, hvis det ønskes.

Stubfræsning er den mest skånsomme måde at få fjernet stubbe på, det giver minimal skader på omgivelserne, modsat hvis man graver roden op.

Det kan dog i nogle tilfælde være nødvendigt at opgrave stubben. Dette kan Billig stubfræsning også være behjælpelig med.

Rodnettet skal også fjernes

Hos Billig stubfræsning fræser vi naturligvis også de rødder som ligger højt i jorden, så de ikke ligger i vejen for det, der skal etabeleres efterfølgende.

Stubfræsning eller rodfræsning er en billig og skånsom måde at få fjernet træstubbe på.

Med vores professionelle maskine FSI D30 track er vi sikre på, at opgaven bliver løst på bedst mulig måde ,så jorden er klar til nyplantning i helt ned til 38 cm dybde.

Standard fræsedybde ca 15-20 cm under niveau, det er normalt en passende dybde, hvis der skal lægges græs eller være bede.

Det overskydende flis/muld kan med fordel bruges i andre bede eller til at dække hullet igen, hvor stubben stod.​​

Stubfræsning udføres i Skanderborg & hele Øst/Midtjylland

Det første der falder dig ind, når du tænker på Skanderborg højst sandsynligt ikke stubfræsning, det er nok nærmere festival. Men ikke desto mindre udfører vi stubfræsning i hele Skanderborg og hele Østjylland og Midtjylland. Vi kan kommer lige meget, hvor du bor. Du har oftest brug for stubfræsning, hvis du har fældet nogle store træer i din have og stubben er tilbage. Den kan vi hurtigt og effektivt hjælpe dig med at fjerne. Vi fjerner stubben med en såkaldt stubfræser. Det er en maskine, som køres hen over stubben og fræser den ned. På den måde undgår du at stubben skal graves op og resten af din have tager ikke skade. Udover træstubbe, kan vi også være behjælpelige med at fjerne rødder fra hække eller andre mindre buske og træer. Hvis det ikke er muligt at fræse roden væk, hjælper vi også med at grave den op, og fjerne den på den måde. Ved at fjerne stubben med stubfræsning, får du også en masse træflis, som du kan bruge andre steder i din have.