Stubfræsning i Randers & omegn

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314

Har du en drøm om, at græsplænen kommer til at stå knivskarpt, helt plan og uden stubbe, der ødelægger det for græsslåmaskinen? Hos Billigstubfræsning.dk tilbyder vi at fjerne den eller de stubbe og tilhørende rødder, som ligger højt i jorden, der generer i haven. Med professionelle maskiner kan vi sikre, at jorden bliver klar til at blive beplantet igen, samt at omgivelserne ikke bliver skadet i processen. Vi fræser som standard 15-20 cm. ned i jorden, hvilket er en passende dybde, hvis du vil udnytte jorden til græs eller blomster bagefter. Uanset om du har fældet et træ, en hæk eller bambus, så kan vi hos billigstubfræsning.dk være behjælpelige.

Bliv fri for generende stubbe

Er du bosat i Østjylland og nærmere bestem Randers og omegn, så skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi kommer gerne ud og tager et kig på opgaven – og vi giver tilmed et uforpligtende tilbud. Hvis I er flere på vejen, der skal have fjerne stubbe fra haverne, så kan I med fordel bestille os til at klare det hele på én gang og opnå en mængderabat. Ønsker du et overblik over, hvilke stubfræsninger vi kan klare, og hvor priserne ligger, så kan du tage et kig på prislisten her.

Randers er en by i udvikling, selvom den i medierne har fået et lettere blakket ry. Der flytter flere og flere til og også til huse med have. Har du hus med have i Randers, har du måske også et par store træer i haven. Sådan nogle træer lever ikke evigt, og når de går ud eller bliver fældet, efterlader de en grim træstub, der tit gør det umuligt at udnytte haven fuldt ud. Her hos billig stubfræsning, kan vi hurtigt og effektivt fjerne enhver form for træstub eller rod, du har i din have.

Det går hurtigt, og så er det rigtig billigt. Udover selve træstubben fjerner vi også eventuelt rodnet, der har spredt sig under jorden. På den måde bliver det muligt at anvende hele området igen, for eksempel til nye bede eller andre projekter. I nogle tilfælde kan stubben dog stikke så dybt, at det ikke er muligt at stubfræse den, og derfor skal den graves op. Hvis det er tilfældet hjælper vi dig selvfølgelig også. Som en bonus kan du også vælge at beholde den træflis, der kommer som biprodukt af stubfræsningen. Det kan du bruge andre steder i haven for eksempel ovenpå bede eller i forhaven.

Priser på stubfræsning

0-9​ cm:60 DKK
10-19 cm:110 DKK
20-29 cm:170 DKK
30-39 cm:250 DKK
40-49 cm:300 DKK
50-59 cm:390 DKK
60-69 cm:430 DKK
70-79 cm:500 DKK
80-89 cm:610 DKK
90-99 cm:730 DKK
Over 100 cmRing for tilbud
Hæk fræsning100 DKK m2
Bambus fræsning100 DKK m2
Vores service tilbyder stubfræsning til en startpris på 600 DKK, uden ekstra gebyrer for transport.

Alle vores priser er eksklusive moms. Vi tilbyder en mængderabat, så man kan med fordel gå sammen med andre i nærområdet.

Hvis en stub er højere end 10 cm over jorden, kan vi skære den ned med en motorsav for et tillæg på 60 DKK plus moms; yderligere tillæg kan forekomme, hvis nedskæring ikke er muligt.
For dem, der ønsker en fræsedybde på op til 38 cm, tillægger vi 50 % til den oprindelige pris. Vores fræser kan arbejde i et område fra 80 cm over jord til 38 cm under jorden og har en bredde på 78-105 cm. Maskinen vejer 970 kg.
Blank Form (#3)